Skip to the main content

Jan Steehouwer overleden

Beste clubgenoten,

Zoals op bijgevoegde kaart te lezen valt is BCIJ-lid Jan Steehouwer op 29 maart op 81-jarige leeftijd overleden. Dit verdrietige bericht komt nu bij ons binnen en daarom is er niet eerder aandacht aan besteed.

Jan’s overlijden is onverwachts, want hij was in goede gezondheid, maar is thuis helaas getroffen door een hartinfarct.

Hij was jarenlang bridgepartner van Leo Spoor, René Starmans en heeft ook met Anneke Boer gespeeld. Jan speelde op dinsdag en woensdag en deed dat al ongeveer 15 jaar. Omdat hij ook op de donderdag speelde, mag je hem wel een enthousiaste kaarter noemen.

Verder waren zijn liefhebberijen klussen thuis, struinen in de natuur en was Jan een familieman die ook graag tenniste en skiede.

Tot voor 18 jaar woonde hij samen met zijn vrouw Truus en 2 kinderen in Lexmond, waar hij veel tijd en aandacht aan het telen van zijn eigen groente en fruit besteedde. Hij had een kas in de tuin staan. Dat moest allemaal naast zijn baan als logistiek manager, die hij tot zijn 58ste heeft uitgevoerd.

In 1995 kreeg hij erkenning voor zijn uitzending als dienstplichtig militair in de 60’er jaren naar Nieuw- Guinea, en op deze onderscheiding was hij bijzonder trots.

In de wijk Baronije, waar hij in IJsselstein woonde, is op vrijdag 2 april – de dag van de crematie –  door de buurtbewoners op een waardige manier van Jan afscheid genomen. Iedereen legde in het voorbij gaan een bloem op de auto…

We wensen Truus, haar kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in het verwerken van het verlies.

Het bestuur van BCIJ.

Andere artikelen
BCIJ-StepBridge uitslagen

BCIJ-StepBridge uitslagen

Hieronder de uitslagen met spelverdelingen en frequentiestaten van de BCIJ-StepBridge toernooien....

14/04/2021 - TC
Bep Pompe overleden

Bep Pompe overleden

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

03/04/2021 - Bestuur
Verlenging StepBridge lidmaatschap

Verlenging StepBridge lidmaatschap

Beste BCIJ Step-Bridgers, Op 15 april is het alweer een jaar geleden dat wij ons eerste BCIJ...

18/03/2021 - TC