Skip to the main content

Nieuwsbericht 3 september

Beste bridgers,

De eerste week van de reguliere competitie zit erop en is aanleiding tot een aantal opmerkingen. We zijn blij dat er weer gespeeld wordt en dat de eerste Ranking resultaten weer kunnen worden genoteerd. De opkomst kan hoger, op alle drie de speelmomenten kunnen er 10 paren extra worden ontvangen, maar dat heeft wellicht ook met de nasleep van de zomervakanties te maken. Ondanks de positieve ervaringen zijn er toch een paar zaken die we gaan aan passen.

In de eerste plaats gaan we tijdens het spelen de ramen sluiten. Voor af gaan ze goed open, maar als de spelers aanschuiven gaan de ramen dicht. Het wordt gewoon te koud, te ongemakkelijk en met de jas aan bridgen is ook zo wat. Verder gaan we met de communicatie over paar en tafelindeling meer in de richting naar wat we gewend waren. Er zal beneden een lijst komen te liggen met de lijnindeling en bij de zaal zal de indeling van paarnummers per tafel komen te hangen.

En de vrijgestelde coronaverantwoordelijke gaan we vervangen door een meespelende coronaverantwoordelijke. De regels vragen af en toe nog aandacht, maar er gaat ook veel goed en de verantwoordelijke heeft er geen “dagtaak” meer aan.

Tot slot nog een paar opmerkingen over het Fulco. De planning is dat de lift operationeel is vanaf 21 september, dat vanaf volgende week de keuken de bitterballen etc. kan leveren en dat de bar open kan.

We hopen op een hogere opkomst, meld je aan.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.

Andere artikelen
Seizoen 2021-2022 Programma en Inventarisatie

Seizoen 2021-2022 Programma en Inventarisatie

Een aantal van onze leden speelt zomeravondbridge op maandagavond, in het Fulco en onder...

28/07/2021 - Bestuur en TC
Districts-4 tallen aantrekkelijker gemaakt!

Districts-4 tallen aantrekkelijker gemaakt!

Een paar seizoenen geleden is het laatste 4-tal van BCIJ gestopt met spelen in de competitie van...

28/07/2021 - TC
We kunnen weer!

We kunnen weer!

Beste BCIJ ‘ers, Er is maandagavond met 25 paren gespeeld in het Fulco, in de grote zaal. En zo...

07/07/2021 - Bestuur