Skip to the main content

Nieuwsbericht 3 september

Beste bridgers,

De eerste week van de reguliere competitie zit erop en is aanleiding tot een aantal opmerkingen. We zijn blij dat er weer gespeeld wordt en dat de eerste Ranking resultaten weer kunnen worden genoteerd. De opkomst kan hoger, op alle drie de speelmomenten kunnen er 10 paren extra worden ontvangen, maar dat heeft wellicht ook met de nasleep van de zomervakanties te maken. Ondanks de positieve ervaringen zijn er toch een paar zaken die we gaan aan passen.

In de eerste plaats gaan we tijdens het spelen de ramen sluiten. Voor af gaan ze goed open, maar als de spelers aanschuiven gaan de ramen dicht. Het wordt gewoon te koud, te ongemakkelijk en met de jas aan bridgen is ook zo wat. Verder gaan we met de communicatie over paar en tafelindeling meer in de richting naar wat we gewend waren. Er zal beneden een lijst komen te liggen met de lijnindeling en bij de zaal zal de indeling van paarnummers per tafel komen te hangen.

En de vrijgestelde coronaverantwoordelijke gaan we vervangen door een meespelende coronaverantwoordelijke. De regels vragen af en toe nog aandacht, maar er gaat ook veel goed en de verantwoordelijke heeft er geen “dagtaak” meer aan.

Tot slot nog een paar opmerkingen over het Fulco. De planning is dat de lift operationeel is vanaf 21 september, dat vanaf volgende week de keuken de bitterballen etc. kan leveren en dat de bar open kan.

We hopen op een hogere opkomst, meld je aan.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.

Andere artikelen
BCIJ-StepBridge uitslagen

BCIJ-StepBridge uitslagen

Hieronder de uitslagen met spelverdelingen en frequentiestaten van de BCIJ-StepBridge toernooien. ...

25/11/2020 - TC
BCIJ-OUDEJAARS-STEPBRIDGE-Toernooi

BCIJ-OUDEJAARS-STEPBRIDGE-Toernooi

Als afsluiting van dit bijzondere (bridge)jaar organiseert BCIJ op woensdag 30 december 2020 ...

16/11/2020 - TC
Mia en Remco winnen 5e BCIJ StepBridge competitie

Mia en Remco winnen 5e BCIJ StepBridge competitie

Woensdag 11 november was het 7e BCIJ-StepBridge-toernooi in de 5e BCIJ-StepBridge-competitie. Het...

16/11/2020 - TC