Skip to the main content

Wintercompetitie afgelopen

De Wintercompetitie zit er op dus er zijn weer paren gepromoveerd en gedegradeerd.
Op maandag zijn Ans & Frans Scholte, Karin Cox & Hennie Nakken, Dieke Keverling & Marijke Pillen en Dady Duijvelaar & Miep de Wit gedegradeerd naar de B-lijn.
Uit de B-lijn promoveren Antoon de Hoon & Dymph van der Malen, Els & Henk Bongenaar, Jeannet Scholman & Marianne de Swart en Bert & Selma van Wijk naar de A-lijn.
De 1e plaats in de A-lijn is voor Leon Hoogenboom & Frans van Rooijen en zij staan op dit moment ook bovenaan voor het Clubkampioenschap op de maandag.

Op dinsdag degraderen Wilma van den Berg & Barbara van Dijk, Gerard Peters & Wil van Seumeren, Jacqueline & Piet Jonker, Cok & Joke Kromwijk en Henny & Thea van Vliet naar de B-lijn.
Dat betekent dat er 5 paren uit de B-lijn naar de A-lijn promoveren, te weten René Starmans & Harry van Zanden, Margaret Lubbers & Wim Noordenbos, André van Oort & Mariëtte Rozmus, Rien van Rootselaar & Anneke van Swol en Fons van de Riet & Gerda de Wit.
Het was nog even spannend wie 1e zou worden in de A-lijn, maar uiteindelijk hebben Mia de Groof & Remco Jansen die plek overtuigend opgeëist. Zij hebben voor het Clubkampioenschap ook een ruime voorsprong opgebouwd.

Op de woensdag spelen we in 3 lijnen en dat betekent dat ongeveer de helft van de paren in de B-lijn promoveert of degradeert.
Uit de C-lijn promoveren Frans Scholte & Bert van Wijk & Jan de Wit, Fons van de Riet & Coen van Rooijen, Lilly Monteban & Ria Spaan, Ton Blankestijn & Anneke Kemp en Nel Haring & Marian Kok.
Hun plaatsen worden ingenomen door Elly Klever & Lia Timmermans, Sonja Mans & Sonja Verheijen, Jacqueline Claessen & Ria Mastwijk, Hennie Dekker & Petra Vendrig en Andries & Tonneke Groen.
Uit de A-lijn degraderen Wil Peters & Arno Oosterhaven, Jeanette Besters & Ellen de Man, Helma & Jan Duijts, Hermine Boer & Mieke Heuvelman en Loes & Jacques Hendriks.
We verwelkomen Corrie Melis & Jan Vollebregt, Kees van Rossum & Gerard Wiltenburg, Jeannet Scholman & Nelly van Veenendaal, Ed & Joke de Vries en Theo Bunnik & Selma van Wijk in de A-lijn.
Martin Janssen & Frans Verloop zijn de winnaars in de A-lijn en zij hebben de koppositie voor het Clubkampioenschap in handen.

Als je al weet dat je in een competitie hooguit 2 van de 6 keer mee kunt spelen, meld het dan bij de TC zodat we je uit de competitie kunnen halen. Je kunt dan gewoon als paar of invaller meespelen op de momenten dat je wel kunt door je aan te melden via de website.
Als tijdens een competitie blijkt dat je hooguit 2 keer als paar mee kunt spelen, laat dat dan ook weten want ook dan kunnen we jullie uit de competitie halen. Zodra je dan weer aan de competitie deelt wilt nemen, word je ingedeeld op basis van je ranking.

Komende week spelen we weer Bridge Anders; dat is een gewoon speelmoment en als je er niet bent, moet je daar dus voor afmelden.
Vanaf 12 februari begint de Voorjaarscompetitie.

De Technische Commissie

Andere artikelen
13 april bokaal

13 april bokaal

Op de eerste regel van onze site staat dat onze club in 1976 is opgericht. Om precies te zijn op...

28/02/2024 - Bestuur
Voorjaarsdrive op 25-26 en27 maart

Voorjaarsdrive op 25-26 en27 maart

Op 25, 26 en 27 maart organiseren we geen competitie maar de VOORJAARSDRIVE. Tijdens deze...

27/02/2024 - TC
Berekening competitiepunten bij invallers en afwezigheid.

Berekening competitiepunten bij invallers en afwezigheid.

Omdat we regelmatig vragen krijgen over de wijze van berekening van de competitiepunten bij...

01/02/2024 - Technische Commissie