Skip to the main content

ZomerBridge, Indelingen, BridgeClinic

Beste BCIJ’ers,

Dit bericht komt vanuit zonovergoten IJsselstein, van onder de parasol in de tuin. Schitterend weer in IJsselstein en hopelijk ook elders waar je vertoeft. Geniet van je vakantie, van de zomer en als je ook nog een kaartje legt, van het gezelligste spel: bridge.

Er wordt ook nog werk verricht door velen binnen de club. Ik denk aan de wekelijks drives op maandag in het Fulco. Vanaf maandag jl. rondom de bar, wat natuurlijk een extra sfeer meegeeft. Als je daar nog niet geweest bent, doe mee. Je hebt tot 22 augustus de gelegenheid om aan ZomerAvondBridge mee te doen.

En daarna, vanaf 29 augustus vinden de competities plaats.
Indelingen op de maandag- en dinsdagavonden en voor de woensdagmiddag worden nauwkeurig bijgehouden en onlangs is door de  TC een overzicht opgesteld van de deelnemers (klik hier voor de laatste bijgewerkte indeling). Die indeling laat zien dat vooral de woensdagmiddag zeer populair is. Er zijn op dit moment 59 paren die zich daarvoor hebben ingeschreven en we naderen de limiet. In overleg met de TC heeft het bestuur voor de woensdagmiddag de maximale inschrijvingen op 64 paren gesteld. Dus als je daar nog aan mee wilt doen…

We zijn met opleidingen ook druk in voorbereiding. Al eerder hebben we gemeld dat we voor de beginnersopleiding samen werken met BC Vianen. Dat gaan we ook doen voor een te organiseren clinic. Zie de poster.

Deze poster gaan we publiceren in het huis aan huis krantje en laten drukken om achter te laten op bepaalde plekken. En natuurlijk mag jij de flyer ook printen en onder de aandacht brengen van je bekenden! Op deze manier proberen we belangstelling voor het bridgespel te kweken. Als je ideeën hebt over dit initiatief horen we je graag.

Dank aan iedereen die zich inzet, goede vakantiemaanden gewenst en tot ziens.

Cees Schuilenburg namens bestuur BCIJ.

Andere artikelen
BridgeClinic en BeginnersCursus

BridgeClinic en BeginnersCursus

Bridge Club IJsselstein nodigt je uit om kennis te maken met het bridgespel tijdens een gratis ...

10/08/2022 - Bestuur
Indeling competitie 2022-2023

Indeling competitie 2022-2023

Wellicht geniet je op dit moment op je terras van het heerlijke zomerweer of ben je druk bezig met...

08/07/2022 - TC
De TC zoekt nieuwe leden

De TC zoekt nieuwe leden

Om de TC op sterkte te houden, zoeken we nieuwe leden. Ook wij worden af en toe (door corona)...

07/07/2022 - Arnoud Vermeer